Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Trianoni bibliaolvastatás és Atlantisz miatt
  2024-01-30 19:31:47, kedd
 
  Fekszem már Karácsony óta, valamilyen furcsa, idétlen hangokkal a tüdőmben, hatalmas súllyal körben a melleimen, szívemen, tüdőmön. Nem tudom, miért gyilkol Borsod megye, még mindig megy végig a politikusaival végtelen hosszabbításban a betegségein az apokalipszis tagjainak, s még abban is hazudik, hogy ők, mint Borsod megye az elmentekkel együtt jelentik a világapokalipszist, összes csapásával, lírai karámjaival a művészeknek, mint apokalipszis lovasainak, sátánjukkal az élen. Ezek áldoztak maguk helyett, a világ összes szerepében, tetteik, betegségeik, torzulásaik, erkölcstelenségeik végrehajtásával. 1983 óta tart a felfoghatatlan hipnózisos gyalázata és csonkítása kommunikációsan az országnak, világnak a kommunikációs csapások, értelmiség legyőzők érzékenyítésével.

Nem látok kiutat, hazudik az egész ország, a világ pedig innen van berendezve a Hunnia szentháromságtól, övék a cacra corona, csak nem értem, milyen ispánságot hoztak létre, a feketemágikus kivégzőivel, mint ébredő játszótér vallásai, amik állandóan ismétlik a Jézus várást. Most én vagyok Istálló-Vénusz kezdetével születésem óta a megjósolt Jézusa a világnak, akivel sikerült elhordatni a világ bűneit a saját testében. Nem tudok kimenni az utcára, nem tudok cipekedni, a pénzem meg kevés, hogy drága élelmiszereket rendeljek házhoz. A lányom, akit megszülettettek magyarként, hogy vezessen engem a világkönyvtára idején a mostani családjának, nem bír többet dolgozni, felfoghatatlan, mennyit tűr az elmeosztálynak, amelyik kutyásokkal együtt kihasználja.

A kommunista kezdte a zsidókkal a berendezését a Szency szamár istállónak Sátoraljaújhelyen, gyerekszobaként, s már ébredtek a vallásai Romániának. Koncz Zsuzsa szaturnuszi kommunizmusa is liberális színben történt, amin meglepődtem. Úgy látszik, egyedül a kiránduló medve erkölcsös közülök, akinek az ózdiak üzennek minden angyal és kislány gyalázással többszáz éve, Soós névnél. Minden mocskuk helyett gyalázkodott a Vörös Oroszlán népe, mint Staller Ilonája helyett, minden Katalin, Lin, Lina így lett kiválasztva. Mai napig tart a liberálisoknál a Katalinok éltetése, mint Kovács Katalinnak, Katalin hercegnének, főleg őket futtatták. Valamennyi elméletet végrehajtotta a Vörös Oroszlán árja felszámoló kommunista népe. Még az sem vigasztal, hogy nem tudnak többet hazudni, egyébként is maguk mutatták be torülésük közben az amerikai honfoglalással együtt a világ történelmét, a szereplőkkel és azzal együtt, amit velem tettek. 10 évig, 1995 óta olvastatták a trianoni bibliájukat ismétlésképpen, a apanyol szőke, KOS nő miatt összetört bal fülembe tett óriás boakígyójával a Hunnia börtönnek. Ha nem olvastam a bibliájukat, ütögették a kígyót, ami lengedezett a levegőben. Hét évvel ezelőttig volt a fülemben, egyáltalán nem hallottam a füleimre, nem tudtam a párnán feküdni, borzalmas volt. Közben recsegett-ropogott az egész fejem az értelmiség legyőzők csapásaitól, töréseitől a Hunnia Győri kapui elmeosztályának, ahogyan összetört az utcanépei helyett, mert kurvák voltak és pusztítók a Rákóczy tér kíséretei. Horváth Charli is ezért lett díszpolgár, ugyanis mindegyik helyett támadtak, amelyik nem ember, hanem karmikus szerepjátékos. Tehát a spanyol pusztító okozta Atlantisz elsüllyedését, amiben érintett új-atlantiszi központjával Magyarország, amelyik Tavaszi szél dalával az egész világot bejárta Freddy Marcuri és minden indiai beszületésssel ismételve a világ titkait Babylon létrehozása céljából, világ-birodalomként. Ehhez volt szükség a szentháromság ispánságára, mint világ-monarchiáéra az összes szereplőjével a miskolci elmeosztálynak. Mint kiderült, nemcsak Atlantisz elsüllyedését bosszulták meg rajtunk, hanem a trianoni bibliai országfelszámolását a spanyol pusztítónak. A spiritizmusa része lehet Müller Péternek, Kígyó és kereszt jelével a romániai elmeosztályának, hogy a pusztítók tetteit hajtják végre azzal a mondatával is, hogy nem tudják, mi van a másik világban. Miért nem mesélte el? Nemcsak a szellemvilágról és Syriusáról a földönkívülijeinek kell beszámolót tartani. Ha már az egész világot beavatta Jézus várásba egyetlen nagy közös áldozásukkal, kivégző sorozatával a cigányságuknak az ózdiakkal együtt. Gina Lolobrigidával kezdték az atlantiszi aranyhalakat, azt hittem az a nevem kiskoromban.

Tegnap struma gondozóban voltam, kaptam beutalót mintavételre az egyik göbből, amiből 1997-es kivégzésemkor feketemágiájával Mülleréknek vettek mintát a megyei kórházban, egyből megtalálva a göböt, bár addig nem volt gondom a világ ura nyakamban lévő csapásával, Csernobil óta. Eddig nem toxikus golyva volt írva, most már toxikus. Nem tudom, hogy fogok elmenni, nem kapok levegőt. Nem tudom, hogy megyek el így a tüdőgondozóba is, meg inkontinencia rendelésre. Nem igaz, hogy nem tudnak róla valamilyen felvételt készíteni, mik vannak rajtam és bennem! Fel is ment a cukrom a hétvégi paprikáskrumplitól, de nem tudok már cipekedni, hétvégén meg főzni kell. Nincs más segítségem, egyedül a lányom. Őt meg ki kellene vinni Borsod megyéből, hogy ne szolgálja tovább őket, elmondani neki, mi van velem, hogy áldoznak istálló--Vénuszként a világ megváltási tervének végrehajtásával kivégző sorozatával Miskolc-Bertalan utcának, ahová Müller is tartozik, a pöcegödör népeikkel együtt, amelyeket kitermeltek véráldozással, hogy emberré váljanak diktátorokkal, művészekkel, nemesekkel együtt.

A láncdohányzás Mülleréké, ők vannak a tüdőmben tisztátalan lelkeivel a 24.hu népének. Őket vonultatják és nemesítik emberré születésem óta romániai történelemként együtt Liptai-féle démon szülöttekkel, állatokkal, mint denevérekkel, bagoly Katalin néven feketemágiájával Mülleréknek. Bagoly Katalin néven maradt fenn a hét hónapos fotómon, hogy én lettem az áldozatuk a feketemágusoknál, így is adták ki a látnokok 1991-ben.

Most, hogy elhordoztatták a világ bűneit Heródes népe és rock az óra körül kezdettel egykori teremtési történetnek, támadva minden miatt, ami rajtuk nem emberi, már csak nekem kell meghalni, meg azoknak, akik tudják az igazságot.
Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: feketemágusoknál, feketemágiájával, érzékenyítésével, szentháromságtól, elmeosztályának, végrehajtásával, hosszabbításban, megszülettettek, szellemvilágról, kommunikációsan, gyerekszobaként, történelemként, politikusaival, elhordoztatták, ismétlésképpen, felfoghatatlan, liberálisoknál, elmeosztálynak, cigányságuknak, honfoglalással, világkönyvtára, beszületésssel, élelmiszereket, lolobrigidával, kommunikációs, láncdohányzás, elsüllyedését, szerepjátékos, szentháromság, inkontinencia, tüdőgondozóba, boakígyójával, véráldozással, feketemágikus, diktátorokkal, kivégzésemkor, politikusaival végtelen, apokalipszis tagjainak, elmentekkel együtt, világ összes, felfoghatatlan hipnózisos, kommunikációs csapások, egész ország, világ pedig, cacra corona, feketemágikus kivégzőivel, megjósolt Jézusa, világ bűneit, saját testében, világkönyvtára idején, mostani családjának, kommunista kezdte, Koncz Zsuzsa, Vörös Oroszlán, Staller Ilonája, Kovács Katalinnak, Hunnia Győri, Horváth Charli, Freddy Marcuri, Müller Péternek, Gina Lolobrigidával, Bagoly Katalin,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png rózsa csokor  Egy hatékony szolga  Alázat  A televizió nem a kultúrát kép...  Régi emberek, akikre máig büsz...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Elköszönt  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  A sors  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Akarat  Sokan azt tartják  Gonosz démon-álarc  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Adakozás  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png virág  Png csokor  Nagyi telefonál  Alázat  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png nő  Szívem  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Bertolt Brecht -től idézet  Makszim Gorkij gondolata  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Makszim Gorkij gondolata  Png ház  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Radikális szeretet  Szép estét  Idő  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Jó éjszakát  Tanuld meg ezt a versemet  Szép estét kedves látogatóimna...  Hiányzik  Garai Gábor - Takarítás  Neked tudnod kell  Png férfi  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Próbálj meg ...  Reggel van  Akarat  Esti kép  Mindig jusson idő nevetni  Png csokor  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Akarat  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Kerüld el az evangélium örömén...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Akarat  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Még csak most kezdődik a nap  Varga János Veniam - Fontos sz...  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
politikusaival végtelen, apokalipszis tagjainak, elmentekkel együtt, világ összes, felfoghatatlan hipnózisos, kommunikációs csapások, egész ország, világ pedig, cacra corona, feketemágikus kivégzőivel, megjósolt Jézusa, világ bűneit, saját testében, világkönyvtára idején, mostani családjának, kommunista kezdte, vallásai Romániának, ózdiak üzennek, amerikai honfoglalással, világ történelmét, trianoni bibliájukat, apanyol szőke, párnán feküdni, egész fejem, értelmiség legyőzők, utcanépei helyett, spanyol pusztító, egész világot, világ titkait, szentháromság ispánságára, összes szereplőjével, miskolci elmeosztálynak, trianoni bibliai, spanyol pusztítónak, spiritizmusa része, romániai elmeosztályának, pusztítók tetteit, másik világban, ózdiakkal együtt, atlantiszi aranyhalakat, egyik göbből, megyei kórházban, világ megváltási, pöcegödör népeikkel, láncdohányzás Mülleréké, tüdőmben tisztátalan, látnokok 1991-ben, feketemágusoknál, feketemágiájával, érzékenyítésével, szentháromságtól, elmeosztályának, végrehajtásával, hosszabbításban, megszülettettek, szellemvilágról, kommunikációsan, gyerekszobaként, történelemként, politikusaival, elhordoztatták, ismétlésképpen, felfoghatatlan, liberálisoknál, elmeosztálynak, cigányságuknak, honfoglalással, világkönyvtára, beszületésssel, élelmiszereket, lolobrigidával, kommunikációs, láncdohányzás, elsüllyedését, szerepjátékos, szentháromság, inkontinencia, tüdőgondozóba, boakígyójával, véráldozással, feketemágikus, diktátorokkal, kivégzésemkor, birodalomként, végrehajtotta, szereplőjével, központjával, spiritizmusa, áldozásukkal, apokalipszis, aranyhalakat, szülöttekkel, monarchiáéra, kommunizmusa, mintavételre, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1408
  • e Hét: 8881
  • e Hónap: 15122
  • e Év: 67388
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.